jueves, 1 de diciembre de 2011

Águeda

        Ola son Águeda e vouvos ensinar unha receita que me ensinou a miña nai e eu vouvola ensinar a vos.A receita e albaricoques rellenos.

                                                 
                                  ALBARICOQUES RELLENOS

          Ignredientes:para 4 persoas

        -8 albaricoques
        -40g de almendras picadas
        -2 cucharadas de marmelada de fresa
        -1 cucharada de azucre
        -1 cucharada de margarina ou de manteiga
        -1 pizca de canela


          Consello:
         
        -Colle albaricoques grandes.Encontrarás almendras picadas de diferentes tamaños e formas, elixe a denominada crocanti en vez de la rallada en polvo.
Tamén podes picar as almendras, enteiras e peladas, nun morteiro.


       
          Preparación:

-1ºLava os albaricoques, párteos pola mitad e retira o hoso

-2ºPonlos nunha fonte de horno, espolvoréalos azucre e hornealos (temperatura media) 15 minutos.

 -3ºMentres,

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.

ir arriba