jueves, 1 de diciembre de 2011

CALAMARES RELLENOS



Ingredientes:
1 ª Metade de un quilo de calmar                                           5 º Media cunca de tomate frito

2º Dúas cebolas                                                                    6 º Sal

3 º Unha lata de atún                                                              7 º Un sobre de azafrán

4 º Catro ovos cocidos


Preparación:
Se limpan os
calamares. Pícase a cebola e comézase a fritir. Cando a cebola esté frita, engadese os ovo picados, atún, o tomate frito e mesturase todo. Encher o calamar co que mezclamos.Péchase o calamar con dous palillos. Rebózase o calamar con fariña e frítese.Mentres os calamaes frítense, votamos nunha tarteira   un pouco de aceite, azafrán, allo, cebola, pemento e tomate. Vótase un  pouco de auga e deixase  cociñar un pouco. Cando o calamar esté frito vótase na pota e deixase cociñar por 5 a 10. Cando esten listos vótaselle un pouco de sal e cómense.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.

ir arriba