jueves, 1 de diciembre de 2011
CALAMARES RELLENOS
Ingredientes:
1 ª Metade de un quilo de calmar 5 º Media cunca de tomate frito
2º Dúas cebolas 6 º Sal
3 º Unha lata de atún 7 º Un sobre de azafrán
4 º Catro ovos cocidos
Preparación:
Se limpan os calamares. Pícase a cebola e comézase a fritir. Cando a cebola esté frita, engadese os ovo picados, atún, o tomate frito e mesturase todo. Encher o calamar co que mezclamos.Péchase o calamar con dous palillos. Rebózase o calamar con fariña e frítese.Mentres os calamaes frítense, votamos nunha tarteira un pouco de aceite, azafrán, allo, cebola, pemento e tomate. Vótase un pouco de auga e deixase cociñar un pouco. Cando o calamar esté frito vótase na pota e deixase cociñar por 5 a 10. Cando esten listos vótaselle un pouco de sal e cómense.
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario
Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.