jueves, 1 de diciembre de 2011

HÉCTOR ALONSO

                                               Pastel de maza e améndoa

INGREDIENTES
3 OVOS
150 gr de azucre
100 gr de améndoa en po
50 gr de fariña
3 mazás reinetas
3 culleradas de améndoa fileteada
marmelada de albaricoque
manteiga e fariña para o molde



Con axuda dun batedor, monta os ovos co azucre.
Noutra cunca mesturar a améndoa en po con fariña. Pela as mazás, rela as e engádeas. Incorpóraos ovos montados e mestura todo ben coas mans. Verte esta mestura a un molde untado con mantecada espolvoreado con fariña.

Coloca a améndoa fileteada no centro. Pela a outra mazá, fileteada e colócaos arredor. Introduce no forno ( previamente quentado) a 200 graos durante 20-25 minutos. Retíraa, deixa que se arrefriei e desadapta unta as mazás coa marmelada.



E xa tes unha deliciosa torta.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.

ir arriba